Büyükşehir Belediyesi abone hizmetlerini vatandaşın kapısına kadar götürdü

Büyükşehir Belediyesi, SASKİ marifetiyle kırsal mahallelerde tesisat yapımı, sayaç montajı ve abone kayıt işlemlerini sürdürüyor. Kaliteli hizmet anlayışını mobil şekilde Akyazı Güzlek Mahallesi’ne ulaştıran ekipler, bölgede devam eden çalışmalarını yakın zamanda tamamlayacak.

GÜNCEL - 26-11-2022 19:16

Büyükşehir Belediyesi abone hizmetlerini vatandaşın kapısına kadar götürdü

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Akyazı Güzlek Mahallesi’nde başlattığı çalışmalarla bölgede bulunan 345 hanenin tesisat yapımı, sayaç montajı ve abone kayıt gibi işlerini çözüme kavuşturacak. Mahallede bulunan abonelerin sayaçlarında herhangi bir sorun var mı diye kontrol eden ekipler aynı zamanda aboneliği olmayan vatandaşların da abonelik kayıtlarını mobil olarak gerçekleştirmeye devam ediyor. Bölgede devam eden ve kısa sürede tamamlanması hedeflenen çalışmalar kapsamında ise patlak sayaçların değişimi, tesisatı sayaç takmaya uygun olmayan vatandaşlara tesisat yapımı, sayacı eksik olan hanelere sayaç montajı ve aboneliği eksik olan vatandaşların ise abonelik kaydı ekipler tarafından yapılıyor.

 

Güzlek Mahallesi’nin abone sorunları çözüme kavuşacak

Bölgede sona yaklaşan çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Kaliteli hizmet anlayışımızı mobil olarak vatandaşlarımızın kapısına kadar götürüyoruz. Akyazı Güzlek mahallemizin altyapı ve abonelik ile ilgili sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. 345 hanenin kapısını tek tek çalarak sayaçlarında veya bağlantılarında bir sorun var mı kontrol ediyoruz. Kısa süre içerisinde tamamlayacağımız çalışmalar sayesinde Güzlek Mahallesi’nin abonelik ile ilgili sorunu kalmayacak” ifadeleri kullanıldı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tuzla’da Kurum’a yoğun ilgi

Tuzla’da Kurum’a yoğun ilgi

28-03-2024 - GÜNCEL

İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma!

İstanbul'da muhtar adayının çakarlı konvoyuna soruşturma!

27-03-2024 - GÜNCEL