Adıyaman Haberin
HV
28 MART Perşembe 14:40

KONDA’nın İYİ Parti Oyunu Deşifre oldu

KONDA’nın son anketinde çıkan sonucun önce İYİ Parti’ye gönderildiği ortaya çıktı. İYİ Parti’nin AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oyunu yüzde 5 düşürüp, kendilerine eklettiği deşifre oldu. Olay kısa sürede sosyal medyada gündeme taşındı.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 11-05-2023 16:10
KONDA’nın İYİ Parti Oyunu Deşifre oldu

Türkiye'de bilimsel yöntemlerle gerçekleştirilen hiçbir ankette Kemal Kılıçdaroğlu önde değilken seçime 3 gün kala KONDA isimli şirketi son seçim anketi olarak yayınladığı grafikte adeta seçmenin aklıyla alay etti. Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradaki farkı kapatmış gibi gösteren Konda bununla da yetinmeyip Hem Başkan Erdoğan'ın, hem Muharrem İnce'nin oylarını alıp neredeyse olduğu gibi Kılıçdaroğlu'na vererek 7'li masayı Erdoğan'ın önünde göstermeye çalıştı.

DİĞER ADAYLARIN OYLARINI SİLİP KILIÇDAROĞLU'NA EKLEMİŞLER!

Kılıçdaroğlu'na gelen anketlerde dahi kendisini önde gösteren bir çalışma yer almazken Konda'nın diğer adaylardan sildiği oyları direkt Kemal Kılıçdaroğlu'na yazması tepki çekti.

ERDOĞAN'IN OYLARINI SİLİP KILIÇDAROĞLU'NA EKLEMİŞLER!

Konda akıl sınırlarını zorlayacak şekilde siyasette görülmemiş bir oy devşirmesi yaparak Erdoğan'ın puanlarını silerek direkt Kemal Kılıçdaroğlu'na ekledi.

KONDA'NIN YOLLARI KİMLERLE NEREDE KESİŞİYOR?

KURUCUSU ALMAN DERNEĞİNİN TEMSİLCİSİ!

KONDA kurucularından Bekir Ağırdır'ın Türkiye'de bölücü yapıları desteklemesiyle tanınan Alman Heinrich Böll Stiftung Derneği'nin Türkiye temsilciliğinde görev aldığı belirtiliyor.

KIZI HDP'DE EŞBAŞKANLIK YAPTI

KONDA'nın kurucusu Tarhan Erdem'in kızı Ayşe Erdem, HDP İstanbul İl Eşbaşkanlığı yapmıştı Ayşe Erdem hala HDP ile çalışıyor. Erdem'in "Kararsızları HDP'li yapacağız" gibi demeçleri biliniyor. O dönem Ayşe Erdem ailesinin en büyük destekçisi olduğunu belirterek, "Babam bana çok doğru bir iş yaptığımı hissettiriyor" demişti.

OĞLU DA ERDOĞAN GİTSİN VİDEOSU ÇEKMİŞ!

7'li masa adına operasyon çeken Konda'nın kurucusu Tarhan Erdem'in oğlu Aydın Erdem "Erdoğan'ın gitmesini" istediğini açıkladığı video ile de biliniyor...

AdminAdmin

YORUMLAR