Adıyaman Haberin
HV
19 MART Salı 14:52

“Hayatın İçinde Biz De Varız″ Fotoğraf Sergisi Düzenlendi

Sakarya Valiliğinin himayelerinde İl Millî Eğitim Müdürlüğünce yürütülen #SanatSakarya projesi kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle "Hayatın İçinde Biz De Varız" fotoğraf sergisi düzenlendi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-12-2022 17:51   Güncelleme : 02-12-2022 17:51
“Hayatın İçinde Biz De Varız″ Fotoğraf Sergisi Düzenlendi

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı'nın katılımlarıyla açılışı gerçekleştirilen sergide, özel gereksinimli öğrencilerimizin hayatın içinde var olduklarında engellerin ortadan kalktığını konu edinen 30 fotoğraf sergilendi. Serdivan İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Dere, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Türker Erol Özen ve Ozan Özkaya, özel eğitim okul müdürleri, öğretmenler, çok sayıda öğrenci, veli ve vatandaşımız İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’ya açılışta eşlik etti.

 

Sakarya Üniversitesi Vakıf Koleji öğrenci ve öğretmenlerinin müzik dinletisi eşliğinde sergiyi gezen ziyaretçiler fotoğraflara yoğun ilgi gösterdi.

 

Adapazarı Şehit Adil Arslan Özel Eğitim Uygulama Okulu III Kademe öğrencisi Mert Ekşi'nin piyano resitali de serginin anlamıyla bütünleşen bir farkındalık oluşturdu.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, sergiyi beraber gezdiği öğrencilere "Şefkat, güç ve umuda ilham veren müstesna varlığınızla “Hayatın içinde biz de varız” diyerek gösterdiğiniz çabanızı fark etmenin verdiği manevi haz ile büyük bir memnuniyet duyuyorum" dedi.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı; özel gereksinimli öğrencilerimizin eğitimi için Millî Eğitim Bakanlığımızın öncülüğünde çok önemli ve kapsayıcı çalışmalar sürdürüldüğünü ifade ederek Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e şükranlarını sunduğunu belirtti.

AdminAdmin

YORUMLAR