Adıyaman Haberin
HV
29 MART Cuma 03:47

Elmadağ'daki Patlamaya İlişkin Görevlendirilen Savcı Sayısı 4'e Çıkarıldı

Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Roket ve Patlayıcı Fabrikası'ndaki patlamaya ilişkin adli ve idari soruşturma kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığınca görevlendirilen savcı sayısı 4'e çıkarıldı.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 10-06-2023 21:00
Elmadağ'daki Patlamaya İlişkin Görevlendirilen Savcı Sayısı 4'e Çıkarıldı

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Yaşar Güler, Elmadağ'daki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Güler, patlamada yaşamını kaybeden 5 işçiye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek, şunları kaydetti:

"İlgili kurumlarımız ilk andan itibaren adli ve idari soruşturma için gerekli bütün faaliyetleri icra ettiler. Cumhuriyet Başsavcılığımız önce iki savcı arkadaşımızı tahsis etmişti, sonra iki savcı daha görevlendirerek bu çalışmalarını takviye ettiler. Bundan sonra elde edilen her türlü bilgi kamuoyuyla paylaşılacaktır. Başımız sağ olsun."

PATLAMADA 5 İŞÇİ ŞEHİT OLDU

Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi'ne (MKE) ait Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda sabah saatlerinde çıkan yangının ardından patlama meydana geldi.

Milli Savunma Bakanlığı, patlamaya ilişkin "Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda bir patlama meydana gelmiştir. Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur." açıklamasında bulundu.

AdminAdmin

YORUMLAR