Adıyaman Haberin
HV
28 MART Perşembe 13:51

İYİ Parti'de istifa furyasına Avrupa da katıldı

Listelerin açıklanmasının ardından İYİ Parti’de istifa furyasına Avrupa da katıldı. Avrupa İYİ Parti Yönetim Kurulu Genel Başkanı Ercüment Atilla Çelik kendilerine haksızlık ve adaletsizlik yapıldığı nedeni ile istifa ettiklerini duyurdu.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 12-04-2023 11:37
İYİ Parti'de istifa furyasına Avrupa da katıldı

İYİ Parti Avrupa Yönetim Kurulu, toplu istifa etti. Genel Başkan Ercüment Atilla Çelik, yönetim kurulu olarak görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı. Çelik, kendilerine haksızlık ve adaletsizlik yapıldığını, bunu her fırsatta dile getirmelerine rağmen yok sayıldıklarını dile getirerek, şu açıklamada bulundu:

"Kıymetli İyi Partililer; İyi Parti Almanya Dış Temsilciliği olarak, Mayıs 2022 de aldığımız bu bayrağı, 11 İl başkanlığının açılması ve teşkilatlarının yapılanmasına kadar gerçekleştirdiğimiz görevi, liyakatli ve vicdanı yüksek arkadaşlarımızla bu görevin sorumluluğu çerçevesinde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Genel Başkanımızın yanında haksızlığın, kutuplaşmanın ve istibdadın karşısında hep birlikte hareket ettik. Ama bizlere yapılan haksızlık ve adaletsizlik karşısında olduğumuzu her fırsatta dile getirirken, bizlere yapılan haksızlığı ve yok sayılmışlığı hiçbir şekilde kabul etmiyoruz. Biz ne yolumuzdan, ne ideallerimizden, ne de Partimizden vazgeçmiş değiliz. İyi Parti Almanya Başkanı ve yönetim kurulu olarak görevlerimizden istifa ediyoruz."

AdminAdmin

YORUMLAR