Adıyaman Haberin
HV
28 MART Perşembe 14:30

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na Kaset Göndermesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün kasetle genel başkanlık koltuğuna getirilenler, bugün de yine aynı yöntemle cumhurbaşkanlığına atanmaya çalışıyorlar.” sözleriyle Kılıçdaroğlu’na kaset göndermesinde bulundu.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 11-05-2023 21:31
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na Kaset Göndermesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sincan Atatürk Caddesi'nde düzenlenen mitingde, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında çıkan kaset iddialarına ilişkin konuştu.

Muhalefetin hırsla saldırdığını ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:

"Hadi bize saldırılarını anladık. Daha düne kadar kendileriyle birlikte olanlara bile acımıyorlar. Tehditler, hakaretler, şantajlar, karanlık pazarlıklar gırla gidiyor. Dün kasetle genel başkanlık koltuğuna getirilenler, bugün de yine aynı yöntemle cumhurbaşkanlığına atanmaya çalışıyorlar. İşte gördünüz artık ne yaptılarsa bir adayı geri çekilmeye mecbur bıraktılar. Anlaşılan o ki FETÖ yöntemleri yine iş başında. Ülkemizde siyasetin seviyesinin bu kadar düşürülmesine gönlüm razı değil. Bay bay Kemal sen kasetle geldin bunu biliyoruz ama benim milletim seni bu defa kasetle veya CD ile inşallah bir yerlere getirmeyecek. Tam aksine sana, 'bay bay' diyecek." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR